Планиране на пола на детето: малка принцеса или смел каубой?

„Какво да направя, за да забременея с момче?“ или „Как да забременея с момиче?“ – най-належащите въпроси по време на планирането на бременността. Те са съществували във всички времена. Ето защо препоръките как да се предвиди пола на детето започват с древни народни методи и завършват с най-новите медицински разработки. За съжаление, практически нито един от тези методи не дава надеждна гаранция, че вашите очаквания ще бъдат оправдани. Но който и да се роди при вас, малка принцеса или смел каубой, повярвайте ми, това малко човече ще бъде най-доброто и най-обичаното на света. Просто защото е твой.
Теория за X и Y хромозомите

Дори от училищен учебник по биология знаем, че полът се определя от комбинацията на X и Y хромозомите. За момчетата е XY, за момичетата е XX. Женската яйцеклетка първоначално съдържа X хромозома. Съответно, за да се зачене момиче, яйцеклетката трябва да бъде оплодена от сперматозоид с X хромозома, а момче от Y. В спермата има по-малко X сперматозоиди, но те са по-издръжливи и живеят по-дълго. И така, ето тайната формула за забременяване с момиче.

Намалете количеството на спермата + създайте киселинна среда във влагалището + правете полов акт няколко дни преди овулацията

Можете да намалите броя на сперматозоидите, като правите любов за кратко време след предишния полов акт. Например, страстите се предават вечерта, зачеването е планирано за сутринта. За кратък период от време тялото на мъжа няма да има време да произведе голям брой сперматозоиди.

В кисела среда XY сперматозоидите ще умрат, а XX сперматозоидите ще запазят способността си да живеят. Можете да създадете кисела среда във влагалището, например чрез душ. Неправилно приготвеният разтвор за душ може да бъде опасен и да причини здравословни проблеми. За правилна подготовка се консултирайте с гинеколог. Също така киселинната среда ще се увеличи, ако 3 месеца преди зачеването активно се ядат кисели плодове, цитрусови плодове и консервирани храни.

През тези няколко дни преди овулацията сперматозоидите с XY хромозомния набор вече ще бъдат неработоспособни, но сперматозоидите XX ще оцелеят до овулацията и ще оплодят яйцеклетката.
Как да забременея с момче?

Алкална среда във влагалището + полов акт директно в пика на овулацията

Алкалната среда насърчава оцеляването на Y сперматозоидите и такава среда естествено се образува във влагалището по време на овулацията. Ето защо, за да заченете момче, трябва да се въздържате от горните продукти, които създават киселинна среда, и да избягвате попадането на разтвор за душ или лубриканти във влагалището. Няколко дни преди овулацията просто се измийте с мек бебешки сапун.

За да получите момче, се препоръчва да имате полов акт директно в деня на овулацията. Sprinter spermatozoa Y ще бъдат първите, които ще достигнат до яйцеклетката и ще проникнат в нея. И преди това е по-добре да се въздържате от полов акт за няколко дни. Благоприятно за зачеване на момче няколко дни след овулацията.

Обикновено всички жени, които планират бременност, знаят точно кога е деня на овулацията. Ако не, просто пребройте 14 дни от първия ден на менструацията. Разбира се, в аптеката се продават специални тестове, които определят овулацията. Но не е трудно да го разберете сами.
Интимни подробности

За да получите момиче, трябва да направите XX пътуването на спермата по-дълго и в този случай позата играе роля. Подходящ мисионерски или отстрани. За да се удължи пътя на сперматозоидите, пенисът на момичето не трябва да се вкарва изобщо дълбоко. А за момче, възможно най-дълбоко. И позицията е желана човек отзад.

Има и такава теория – за да забременеете с момиче, трябва да сведете до минимум любовната игра и да попречите на жената да получи оргазъм. Но за едно момче, напротив, има точно противоположна версия, че жената определено трябва да получи оргазъм, тъй като контракциите на матката с него изглежда привличат сперматозоиди. И за това прелюдията трябва да продължи по-дълго.

Няма научни доказателства за теорията, че колкото по-рядко една двойка прави секс, толкова по-вероятно е да зачене момиче и толкова по-често момче.

За бъдещ наследник мъжете се съветват да изпият чаша кафе или други кофеинови напитки няколко часа преди зачеването. И няколко дни преди това, не прегрявайте скротума с бельо с изолация или горещи вани.
Играе кръв

Кръвта в нашето тяло се актуализира редовно. При жените това се случва на всеки 3 години, при мъжете – на всеки 4. Смята се, че бебето ще бъде от пола на родителя, чиято кръв е „по-нова“. Това лесно може да се изчисли по възрастта на партньорите. Но си струва да се има предвид принудителната загуба на кръв. Например раждане или кръводаряване. В този случай трябва да броите от тази дата. Можете, разбира се, да не страдате и да не изчислявате и още повече да не се разстройвате, ако прогнозите не са утешителни. Има възможност просто да отидете и да дарите кръв на родителя, чийто пол се планира да бъде прехвърлен на бъдещото дете. По-добре е да направите това 3 месеца преди зачеването.

Също така, за определяне на пола на дете с има маса. В този случай нямате право да решавате дали да забременеете с момиче или момче, можете да видите само вероятността. Е, или ще трябва да изберете партньор за кръвна група и Rh фактор.

admin

admin