Дрехи за бременни – къде да купя? Как да се обличаме бюджетно!

Всяка бъдеща майка би искала да изглежда красива по време на бременност. Хубавото облекло, което ще подчертае изключително женствените форми през този период, не само добавя красота, но и подобрява вашето благосъстояние. Изглежда, че в днешно време жените, които очакват дете, не трябва да имат проблеми с закупуването на дрехи за бременни жени. За съжаление често се оказва, че когато се сблъскаме с подобен проблем, не знаем накъде да направим първите си стъпки. По-долу ще намерите някои съвети за това къде е най-добре да купите дрехи за бременни, как да ги изберете и съобразите с конкретни сезони.

Къде да купя дрехи за бременни?

Бременността продължава само 9 месеца, но за бъдещите майки това е едновременно уникален и труден момент. Само след няколко месеца тялото започва да се променя и дрехите, които преди са ставали, стават твърде тесни. Това включва необходимостта от подмяна на целия гардероб, от бельо до якета и палта за по-студените дни. За много жени това е проблем, свързан не само с бюджета, който ще бъде леко напрегнат, но и с намирането на подходящо облекло, което да подхожда на даден тип фигура. Определено си струва да помислите за дрехи за бременни, които ще паснат на растящия ви корем. Благодарение на това можете да спестите пари и време за търсене на нови дрехи всеки месец. Препоръчва се малко пазаруване. Той ще ви позволи да се насладите на този красив период, а след като подчертаете силните си страни, всяка жена ще се почувства много по-добре. Настроението на бъдещата майка е изключително важно за развитието и здравето на нейното бебе, така че си струва да се грижите за него. И така, къде да търсите дрехи за бременни?

Традиционни магазини и магазин Евиза

Във всеки по-голям търговски център ще намерите магазин за дрехи за бременни. Тези дрехи перфектно се адаптират към променящите се форми на жените по време на бременност. Тяхната задача е не само да придадат красота на бъдещите майки, но и да осигурят комфорт и удобство, което е толкова важно през този период. Много жени, особено в последните месеци на бременността, носят разпънати анцузи и изпрани тениски. Това определено не е добра идея. В магазините, предназначени за бременни, ще откриете дрехи, които съчетават комфорт и елегантност. Дори и да не работим и да прекарваме по-голямата част от времето си у дома, нека се грижим за себе си. Развитието на добри навици ще ни позволи да не се пренебрегваме, след като бебето се роди, а някои от дрехите, закупени по време на бременност, ще ни служат и след раждането. Освен самия тоалет, важни са и аксесоарите като: бижута, шалове, шапки, шапки, чанти и обувки. В този случай, разбира се, не е нужно да се ограничаваме само до дрехи за бременни, но в такива магазини можем да намерим и аксесоари, които да подобрят тоалета ни. Освен бутиците, посветени изключително на бременните жени, по-малките вериги магазини като нашата, също имат колекция от дрехи, насочени към бъдещите майки. Те предлагат модели, предназначени за бременни жени, съобразени с актуалните модни тенденции. По-големите вериги магазини също имат колекция дрехи, насочени към бъдещите майки. Те предлагат модели, предназначени за бременни жени, съобразени с актуалните модни тенденции. По-големите вериги магазини също имат колекция дрехи, насочени към бъдещите майки. Те предлагат модели, предназначени за бременни жени, съобразени с актуалните модни тенденции.

Интернет и онлайн магазин Евиза

Разбира се, Интернет вече е незаменим. Не всеки има достъп до търговски центрове, а по време на бременност – особено в напреднала бременност – шофирането и пазаруването е доста усилие. Следователно онлайн пазаруването е идеалното решение за жени, които не искат да прекарват часове в пробните. Не всеки харесва тази форма на пазаруване, защото не е възможно да пробвате дрехите преди да ги купите, но ако продуктът не отговаря на изискванията ни, можем да го върнем без никакви последствия. Така че можете да поръчате няколко рокли за бременни и да изберете една или две, които ви подхождат. В повечето магазини поръчките се изпращат наистина бързо и често поръчаните дрехи се доставят на следващия ден. Допълнително предимство на пазаруването онлайн са атрактивните цени и възможността за използване на уебсайтове за сравнение на цените. Благодарение на това можем да изберем най-добрата оферта, като по този начин спестим пари. Пазаруването без излизане от вкъщи също е удобно и спестяващо. Изчерпателните описания на продуктите ви позволяват да се откажете от необходимостта да видите дрехите преди поръчка, а мненията на други клиенти могат да улеснят задачата ни.

Дрехи от „приятел“, което е тенденция и е бюджетен вариант

Можете също така да получите дрехи за бременни като подарък, например от приятел или познат, който вече е минал този етап и случайно е с подобен размер. Има и групи в социалните мрежи, където можете да разменяте дрехи. Това е не само по-евтино решение, но и страхотно забавление и начин да се запознаете с нови хора. По време на бременност често се „откъсваме“ малко от стари приятели, например в резултат на напускане на работа. Благодарение на такива групи можем да срещнем хора, които са на подобен етап като нас: те разбират нашите притеснения, проблеми и са готови да обменят опит.

Как да изглеждате красиви, докато сте бременна?

Въпреки че мислите на повечето бъдещи майки са насочени предимно към бебето, няма причина да забравят за собствения си комфорт. Тъй като, както знаем, жените се чувстват по-добре, когато са добре поддържани и облечени, трябва да помним за външния си вид дори когато чакаме дете. Първите седмици от бременността са времето, когато тялото на жената не се променя много и можете лесно да облечете сегашните си дрехи. С времето обаче се оказва, че растящото коремче и изпъкналите гърди изискват нов гардероб . Тук богатият избор от дрехи за бременни е полезен. За щастие в днешно време бременните жени не са обречени на големи, безформени халати, каквито са носили нашите майки и баби. Днес дрехите за бременни си позволяват да  изглеждате елегантно, красиво и женствено до раждането. Ето няколко съвета как да изглеждате добре по време на бременност:

Правете умни покупки

Малко жени могат да си позволят да купят пълен гардероб за бременни жени. Това е доста скъп въпрос, можете лесно да го направите, като закупите само няколко модела за бременни и ги допълните със собствени дрехи. Вероятно не всички дрехи преди бременност вече не са подходящи, така че просто ги допълнете с например един артикул за бременни. Също така си струва да изберете класически, вечни дрехи, така че ще можете да създавате различни комплекти. Инвестирайте във втален панталон за бременни с висока талия, пола за бременни по вашата фигура, рокли за бременни и няколко блузи за бременни и подходящ клин за спорт. Можете да създадете наистина готини стилове от него, като го комбинирате например с яке, което вече имате.

Направете добра инвентаризация на гардероба си.

Оставете дрехите, които няма да можете да носите през следващите месеци, и извадете тези, които ще се справят с променящата се фигура. Благодарение на това ще избегнете ежедневното разочарование и оплакване „нямам какво да облека“. Освен това ще спестите време в търсене на тоалет за даден ден, в който да се впишете.

Не се страхувайте да експериментирате

Времената, когато бременните жени бяха обречени на един модел широки дрехи, отдавна отминаха. Днес има много възможности за избор и не всички включват специализирано облекло за бременни. Отидете на шопинг и проверете колко модела дрехи в обикновените магазини са подходящи за бременна жена. Рокли с A-силует, разкроени блузи, широки пуловери, широки туники  и цял куп други видове дрехи, които можете да използвате, въпреки че не са предназначени за бременни жени. Освен това винаги можете да погледнете в гардероба на партньора си. Мъжка риза без талия, с деликатно навити ръкави и разкопчано копче може да създаде интересен стайлинг. Не се отказвайте и от аксесоарите. Бижута, шалове, шапки, шалове, всичко това може значително да разнообрази стайлинга за бременни.

admin

admin